NVZ 2011

 

 

 

 

 

Home Algemeen Bestuur Contact Lid worden Uitgevoerde activiteiten
Nieuws Agenda Werkgroepen Waarnemingen Archief Linkpagina Sponsoren
Agenda's bevriende Natuurverenigingen
Natuurbeschermingsvereniging IJhorst-Staphorst Natuurwerkgroep De Reest + kies Agenda IVN afdeling Hoogeveen + kies Activiteiten

 

 

Jaarprogramma

 

<Naar uitgevoerde activiteiten met verslagen>

 

 

Donderdag 9 februari 2023 om 20.00 uur in de Boerhoorn. Vleermuizen en andere kleine zoogdieren.

Theo Douma uit Rouveen is zeer deskundig op het gebied van kleine zoogdieren en in het bijzonder van Vleermuizen.  Hij kan er zeer smakelijk over vertellen en zijn foto’s zijn prachtig en met enorm geduld tot stand gekomen. Iedereen in welkom en de toegang is gratis. 

 

Dinsdag 14 maart 2023, Zuidwolde: werken in de Vlindertuin op het volkstuincomplex aan de Westerveldseweg
De jaarlijkse opknapbeurt van de Vlindertuin begint om 9.00 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur. We gaan aan het werk om de Vlindertuin uit de winterrust te halen en de paden weer op te knappen etc. Handschoenen, stevig schoeisel en een hakje of schep of hark zijn handig om mee te nemen.. Om 10.15 staat de koffie met gebak klaar. Iedereen die mee wil helpen is welkom. Na deze eerste morgen werken komen we iedere 1e dinsdag van de maand om 9.00 uur naar de Vlindertuin voor onderhoud. 

 

De datum voor de jubileum-jaarvergadering is voorlopig vastgesteld  op  dinsdag 28 maart 2023 in de Boerhoorn. Omdat het programma nog niet is vastgesteld kan het zijn dat de datum nog verschoven wordt naar later. 

 

 

 

 

<Naar uitgevoerde activiteiten>